Fejlődnél? Tanulnál? Netalán érdekelnének a következő hetek eseményei? Szeretnéd új kapcsolatokkal és lendülettel indítani az őszt? Összegyűjtöttük neked Budapest legjobb rendezvényeit, melyek kifejezetten a KKV-szektort segíti abban, hogy a folyamatos haladás megvalósulhasson! Kattints és olvass!

A kis- és középvállalkozóknak nem elég egyszer ráterelni cégüket a sikeresség ösvényére, meg is azt ott tartaniuk. Ehhez pedig kiemelten fontos, hogy folyamatosan képezzék magukat, nyitottak legyenek az új dolgok felé, és képben legyenek az üzleti életet és szakterületeket meghatározó trendekkel.

Szerencsére Budapest számtalan rendezvénnyel segíti a KKV-szektort abban, hogy ez a folyamatos tanulás megvalósulhasson. De mégis hány üzletembernek van elég ideje arra, hogy minden ilyen eseményt meglátogasson? Valószínűleg nem soknak.

Ezért gyűjtöttük össze Neked a következő hetek legfontosabb eseményeit. Ezek közt lesznek olyanok is, melyeken Mi is részt veszünk, így ha nem jutnál el a rendezvényekre, olvasd el beszámolóinkat! A megnevezésekre kattintva pedig megtalálod a részletes leírást és az esetleges regisztrációt.

Időpont Rendezvény Helyszín
augusztus 16. A jövő digitális trendjei III. Google Ground
augusztus 17. Online Marketing/Keresőoptimalizálás/SEO Meetup Előadás A helyszínt még pontosítják.
augusztus 17. Remarketing tréning MTT Akadémia
augusztus 22. Coachképzés betekintő est Coachingcentrum
augusztus 23. Kreativitás a munkában (is) – A jövőnk záloga Pohárszék
szeptember 06. Hatékonyságnövelés! Hogyan legyen produktívabb? Bálna Budapest, OlimpiCafé
szeptember 06. Kríziskommunkáció Meetup Kinnarps House, Evy Tárgyalóterem
szeptember 14. Startup trendek meetup Budapest Smart Pont


Ha érdekelnek más terület által szervezett rendezvények is, töltsd le az  ingyenes e-Bookot, melyhez az alábbi linken férhetsz hozzá!