7 különböző dolog, 1 közös cél.

Ezek azok, melyek irányítanak Bennünket és amik megkülönböztetnek Minket másoktól!

1.: Számunkra a Te igényeid a legfontosabbak, minden más másodlagos

Ügyfeleink elégedettsége nálunk mindennél fontosabb szempont a munkavégzés során. Bármilyen ötleted is van céged arculatával, weblapoddal vagy épp webáruházaddal kapcsolatban, mi igyekszünk azt pontosan megvalósítani. Egyedi, hat lépésből álló módszertanunknak hála gyorsan, átláthatóan, de ami a legfontosabb hatékonyan dolgozunk. Bár hamar elvégezzük a munkánkat, törekszünk rá, hogy ez alatt a rövid idő alatt is szoros kapcsolatot alakítsunk ki az ügyfeleinkkel. Munkánk elvégzése után nem csak az admin felület kezelését tanítjuk be, de 30 napig díjmentesen bármilyen hibát is kijavítunk.

2.: A Te sikered a mi sikerünk is

Hisszük, hogy ügyfeleink sikere összefonódik a sajátunkkal, és csak akkor mondhatjuk el magunkról, hogy igazán eredményesen működünk, ha ügyfeleink is elmondhatják magukról ugyanezt. Mivel fő profilunk a weblapfejlesztés, azaz az online jelenlét erősítése, ezért úgy gondoljuk, hogy munkánkkal minden esetben megrendelőink vállalkozásának növekedéséhez járulunk hozzá. Épp ezért akkor tudjuk, hogy igazán jó munkát végeztünk, ha ügyfeleink elégedettek, és maguk is fejlődést tapasztalnak cégüknél.

3.: „Nem az a fontos, mit mondasz, hanem az, hogy ők mit hallanak meg”

A mai világban előállhatsz bármilyen lenyűgöző és érdemi tartalommal, hiába az egész, ha az emberek nem veszik észre, „nem hallják meg”. Világunk információval túlzsúfolttá vált, és manapság az igazi harc a figyelemért folyik. Mindenki azért küzd, hogy észrevegyék, ezért nagyon fontos, hogy Te is tégy érte, hogy minél többen „meghalljanak”. A DAG Ideas Kft. lényegében abban segít neked, hogy igényes weblapoddal, megnyerő arculatoddal elérd, hogy az emberek megjegyezzenek Téged.

7dologamiben2

4.: Az internet korunk egyik legnagyobb vívmánya, ahol hatalmas mennyiségű tudásanyag halmozódott fel.

Szinte hihetetlen visszagondolni milyen is volt az internet 20 vagy akár 10 évvel ezelőtt. A világháló dinamikus fejlődése a szemünk láttára történt, és ma már mindennapjaink meghatározójává vált. A teljesen hétköznapi teendőktől – mint például a vásárlás – egészen a bonyolultabb dolgokig – legyen szó akár ügyintézésről, vagy épp parlamenti szavazásról – szinte bármit el tudunk intézni online. Az internet ma már annyira az életünk részévé vált, hogy muszáj megtanulnunk használni, de ami még fontosabb helyesen használni. Vállalatunk azoknak a személyeknek segít, akik tisztában vannak vele, hogy használniuk kell a világhálót, viszont bizonytalanok abban, hogy miként tegyék ezt meg helyesen.

5.:Mindig új célokra van szükségünk, ha a magasba akarunk törni

Nálunk nincs olyan, hogy „elég”. Ha elértünk egy célt, akkor egy újat, egy nehezebbet tűzünk ki magunk elég. Tisztában vagyunk vele, hogy a feladataink és céljaink éltetnek minket, ezek garantálják, hogy a lehető legtöbbre vigyük. Nélkülük csak napról napra élnénk, így viszont a jövőnket építhetjük. Igazán nagy dolgokat pedig csak úgy érhetünk el, ha nem csak a jelenünkkel, de a jövőnkkel is törődünk.

6.:Az innovatív ötletek és egy jól összeszokott csapat a fejlődés biztosítékai

Meggyőződésünk, hogy egy jól összeszokott csapat legalább annyira hozzájárul egy cég fejlődéséhez, mint az újszerű ötletek és elképzelések. Irodánkban a hét minden napján(még hétfőn is, és erre különösen büszkék vagyunkJ) garantált a jó hangulat, ami hatékony együttműködést eredményez. Fiatalos, lendületes csapatunk minőségi munkát végez, de nem riad vissza az innovatív ötletek megvalósításától sem. Szerintünk ugyanis ez garantálja cégünk folyamatos fejlődését.

7.:Az életen át tartó tanulás nélkülözhetetlen a sikerességhez

Tisztában vagyunk vele, hogy bármilyen jók is vagyunk, mindig képesek vagyunk a fejlődésre, arra, hogy még jobbá váljunk. A sikert nem, mint egy elérhető végpontot fogjuk fel, hanem olyasvalamiként tekintünk rá, amelyhez egy végtelen hosszú út vezet. Ha egyszer ráléptünk erre az útra, az nagyszerű, mert akkor már a sikeresség ösvényét tapossuk, de észben kell tartanunk, hogy ennek az utazásunknak sosem szabad befejeződnie. Kitartással, elhivatottsággal és szorgos tanulással azonban egyre messzebb juthatunk soha véget nem érő utunkon, épp ezért ezek az értékek különösen fontosak cégünk számára.