Nem túlzás kijelenteni, hogy a kérdés szinte minden vállalkozóban megfogalmazódik, a válasz mégis igen egyszerű: azért mert nem ismerik az utat. Térkép nélkül nincs meg az út. Út nélkül nincs cél, és cél nélkül nincs siker. Mire van tehát szükség elsőként? Térképre.

A jó honlap térkép Hozzád.

Legyen szolgáltatása vagy üzleti ajánlata bármilyen kecsegtető, ha nehéz rátalálni, a megrendelések sem fognak özönleni, míg ezzel szemben egy kevésbé piacképes, ám jól közvetített ajánlat, nagyobb közönséggel és így, nagyobb ügyfélkörrel bírhat.

m

Kiemelten fontos tehát megfelelő ösvénnyel kijelölni vállalkozásához vezető utat, melyhez elsősorban egy felületbarát, könnyen elérhető honlapra van szükség. A megfelelően keresőoptimalizált weblap, azzal, hogy a keresőmotorok bonyolult hálózatából sokkal egyszerűbben kerül ki, nem csupán a találati listák elejére kerül, de így közvetett módon a vállalkozás árbevétel növeléséhez is aktívan hozzájárul.

És mi is a jó térkép titka?

I. Webdesign

Természetesen az online megjelenés részleteit sem érdemes a véletlenre bízni, hiszen a virtuális jelenlét is egyfajta reprezentációja vállalkozásának, így az első benyomást ezen keresztül tesszük, tehát fontos, hogy az mit tükröz a potenciális Ügyfelek felé. Épp ezért elengedhetetlen a piacképes profil kialakítása, amihez azonban nem csupán a színvilág és a menüpontok elhelyezése lehet kérdéses, a professzionális összhatás érdekében célszerű modern, letisztult, ugyanakkor dinamikus összképre törekedni.

II. Online marketing

mmm

A vállalkozás teljes összképének kialakításához azonban nem csak a webdesign, de az online és az offline marketing területe is hozzájárul. Az Ügyfelek bevonzása és megnyerése a konkurenciával szemben, nagyban múlhat látszólag apróságokon, mint például egy jókor feladott, jól megtervezett reklám, vagy akár egy professzionális, informatív névjegykártya. A siker kulcsa tehát a különböző területekre arányosan fektetett hangsúly, és egy szakértő csapat hozzáértő segítsége.

Neked is segítségre van szükséged? Vedd fel velünk a kapcsolatot!